Fastighet- & Elautomation till BRF:er i Tyresö, Nacka & Farsta, Stockholm

Vi har sedan starten arbetat med el- & fastighetsautomation och samarbetar med fler större fastighetsbolag. Vi hjälper fastighetsskötare, bostadsrättsföreningar och privatkunder med projektering, konstruktion och installation av system för optimerad styrning av fastighetens värme, kyla och ventilationssystem.

Experter på datoriserade styr och övervakningssystem

Vi arbetar med allt från rumsstyrningar till datoriserade styr och övervakningssystem för hela fastighetsbestånd. Detta ger dig all styrning till enkla tryck på plattan för att styra om antingen villan eller hela fastigheten.

Enkel styrning för fastighetsskötaren

För föreningar kan detta gälla antingen för automatisk belysning, eller styrning för fastighetsskötaren av hela huset. Alla våra system är enkla att använda och bygger på flexibilitet och modernitet. Vi har även träning/workshop efter varje installation så vi kan integrera er med hela systemet.

Kontakta en av våra Elektriker från södra Stockholm

Vill du veta mer om fastighetsautomation eller styrsystem så kontakta oss genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, eller lämna ett meddelande på elektriker@elinstallation-stockholm.se så hör vi av oss!

Hjälp eller prisförslag? Kontakta en kunnig elfirma från Sollentuna i Stockholm idag!