Installation av vitvaror på Tyresö

Vi förstår vikten av att ha väl fungerande och säkert installerade vitvaror i bostäder, hem och offentliga miljöer. Våra erfarna elektriker utför installationer enligt högsta säkerhetsstandarder och ser till att vitvarorna är redo att användas på ett effektivt och energisnålt sätt.

Brett utbud av vitvaror vi installerar

Vi installerar till exempel:

  • Kylskåp och frysar
  • Diskmaskiner
  • Tvättmaskiner och torktumlare
  • Ugnar och spishällar
  • Mikrovågsugnar
  • Fläktar och köksventilation

Skräddarsydda lösningar för kunder på Tyresö

Vi tar hänsyn till allt från placering och anslutningar till energiförbrukning och estetik när vi utför våra installationsarbeten. Vi hjälper alla slags kunder, privata, offentliga och företag på Tyresö med omnejd. Några exempel på orter där vi arbetar är Tegelbruket, Nyfors, Vissvass, Dyvik och Hanviken.

Kontakta oss för professionell installationshjälp

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga service och support för våra kunder. När du anlitar oss för installation av vitvaror kan du vara säker på att få bästa möjliga resultat. Kontakta oss redan idag för att berätta vad du behöver hjälp med. Du når oss via telefon, vårt kontaktformulär som du hittar på denna sida, eller via e-post. Vi ger dig så snart som möjligt återkoppling i form av en kostnadsfri offert.

Vi kan även hjälpa er med installation av värmepump runt Tyresö

Hjälp eller prisförslag? Kontakta en kunnig elfirma från Sollentuna i Stockholm idag!