Installation av automatiska strömbrytare & rörelsevakter på Tyresö

Automatiska strömbrytare och rörelsevakter är utmärkta lösningar för ökad både säkerhet och energieffektivitet i en fastighet. Genom att automatiskt genom rörelse styra belysning och elektriska apparater kan du få ökad trygghet och minskad elförbrukning.

Anpassade lösningar för dina behov

Vi på elfirman erbjuder skräddarsydda lösningar för att installera automatiska strömbrytare och rörelsevakter. Du kan anlita oss för att installera rörelsevakter inomhus såväl som utomhus. Våra erfarna och certifierade tekniker utför installationen med stor noggrannhet och enligt gällande säkerhetsstandarder. Vi ser till att allt fungerar korrekt och att du är nöjd med resultatet.

Din elfirma på Tyresö med omnejd

Våra kunder finns på och runt Tyresö. Några exempel på orter där vi tar uppdrag är Dyvik, Trinntorp, Tegelbruket, Hanviken och Nyfors. Vi tar små och stora uppdrag från bland annat fastighetsägare, lantbrukare, bostadsrättsföreningar, privatkunder och företag.

Kontakta oss för att investera i din fastighets säkerhet och energieffektivitet

Att installera automatiska strömbrytare och rörelsevakter är en smart investering. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och en gratis offert. Låt oss hjälpa dig att ta ditt hem eller företag till nästa nivå genom att ta steget mot ett tryggare och grönare liv redan idag!

Vi kan även hjälpa er med elinstallation runt Tyresö

Hjälp eller prisförslag? Kontakta en kunnig elfirma från Sollentuna i Stockholm idag!