Elektriker i Tyresö, Nacka & Farsta, Stockholm

Vi är ett företag som hjälper dig med allt inom El. Våra elektriker utgår från Tyresö och har hela Stor-Stockholm, samt eltjänster i Norrtälje, Vemdalen och Lofsdalen som upptagningsområde och erbjuder många olika tjänster. Vi hjälper Stockholm med jourelektriker dygnet runt och året runt. Vår jour är på plats inom en timme från ditt samtal!

Tjänster

Elprojektering
Belysning
Elservice- & jour
Kabeldragning
Vägarbeten
Närverk & bredband
Larm & passagesystem
Fastighetsautomation
Elinstallation & Byta Elcentral Elskåp
Installation av Elbilsladdning
Installera Solcellspaneler & Solfångare
Installation av Vitvaror
Installation av Värmepump
Installation av Takvärme
Installera Jordfelsbrytare
Smarta Hem & Fjärrstyrning
Automatiska Strömbrytare & Rörelsevakt

Felsökning inom elinstallationer

Ta hjälp av oss när du behöver felsöka elanläggningar, både små som stora elinstallationer. Vi hyr även ut tillfälliga byggcentraler i samband med byggnation, event eller vid skador. Vi garanterar att använda toppmaterial.

Fastighetsautomation i Stor-Stockholm

Vi samarbetar med alla större försäkringsbolag och har sedan dess arbetat med Fastighetsautomation. Vi är nu 7 stycken anställda. Vi projekterar, konstruerar och installerar system för optimerad styrning av fastighetens värme, kyla och ventilationssystem. Vi arbetar med allt från rumsstyrningar till datoriserade styr och övervakningssystem för hela fastighetsbestånd.

Kontakta en av våra Elektriker från södra Stockholm

Enklast att nå våra projektledare är genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, eller lämna ett meddelande på elektriker@elinstallation-stockholm.se så hör vi av oss!

Hjälp eller prisförslag? Kontakta en kunnig elfirma från Sollentuna i Stockholm idag!